Tortellini cu pui afumat si ciuperci

de Toamna07 in Tortellini, 26 Iul 2012 | 7404 vizualizari

 

Pana o sa-mi iau inima in dinti si o sa prepar chiar eu tortellini, la mine acasa ,le cumpar si le inrudesc cu sosuri delicioase.:)
Asadar, o sa aduc in atentia vizitatorilor mei inca o reteta de paste, extrem de apetisanta.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste tortellini umplute cu carne
  • 2 pulpe de pui afumate, dezosate,bucatite si fara piele
  • 1 cutie de ciuperci feliate
  • branza Pecorino Romano,rasa
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • 1 ceapa mica
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de patrunjel tocat
  • 1/2 lingurita de oregano
  • 1/2 lingurita de pasta de ardei iute
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu pui afumat si ciuperci:

Pentru inceput, fierbem pastele al dente in apa clocotita cu sare si un strop de ulei de masline.

Intr-o tigaie incingem 3 linguri cu ulei de masline si punem la calit,la foc domol, ceapa taiata fin, pana se ingalbeneste;peste ea adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul . Iinvartim prin tigaie o spatula,lingura  :)) si apoi continuam cu ciupercile si bucatile de pui afumat,dezosat si fara piele.Calim putin si turnam 3 linguri de apa,de unde au fiert pastele.Lasam sa dea cateva clocote si inecam totul cu sos de rosii .

Cand sosul incepe sa scada putin adaugam asta de ardei,oregano,sare,piper. Cand sosul este gata se pune peste pastele bine scurse si amestecam totul foarte usor,sa se imbine tortellini cu sosul aromat.

Serviti pastele, pe farfurii intinse ,ninse cu branza pecorino din belsug !:)

Normal ca sunt foarte aromate de la pui afumat si condimente !:)

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne in sos de ceapa si usturoi